Διαγωνισμός φωτογραφίας “Ανοιχτές Πόρτες 2019”

«Ανοιχτές Πόρτες στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Ανοιχτές Πόρτες στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» που διοργανώνουμε για το σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου και κερδίστε εκλεκτούς Οίνους Βορείου Ελλάδος!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου 18-19 Μαΐου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», μπορείτε να απαθανατίσετε και να μοιραστείτε μαζί μας ξεχωριστές στιγμές από την επίσκεψή σας σε οινοποιεία του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος».

Οι 6 πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα LIKES θα αποκτήσουν ως έπαθλο εκλεκτούς οίνους από τα οινοποιεία της ένωσης “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”! Οι τρεις πρώτοι από 6 φιάλες ενώ οι τρεις επόμενοι από 3 φιάλες.

Όροι διαγωνισμού:
1. Μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, αρκεί να αναρτήσει μία ή περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη σε οινοποιεία-μέλη του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες» που πραγματοποιείται στις 18-19 Μαΐου 2019.
2. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναρτήσουν τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που έχουν επιλέξει, στην Εκδήλωση / Event «Διαγωνισμός Φωτογραφίας – Ανοιχτές Πόρτες στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» στη σελίδα μας στο facebook: winesofnorthgreece, βάζοντας μία φωτογραφία για κάθε ανάρτηση (post).
3. Η κάθε ανάρτηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ Σαββάτου 18/5 ώρα 11:00 και Δευτέρας 20/5 ώρα 24:00, να περιέχει τη διαγωνιζόμενη (μία) φωτογραφία, το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και τα hastags #opendoorsphoto19 και #wineroadsngr19.
4. Επίσης, σε κάθε ανάρτηση/φωτογραφία θα πρέπει να αναφέρεται το οινοποιείο απ’ όπου έχει γίνει η λήψη, να διακρίνεται κάποιο χαρακτηριστικό του ή να υπάρχει στίγμα κοινοποίησης παρουσίας.
5. Όλες οι φωτογραφίες, που θα πληρούν τους όρους του Διαγωνισμού, θα αναρτηθούν από τους διοργανωτές σε ξεχωριστό άλμπουμ φωτογραφιών στη σελίδα μας στο facebook winesofnorthgreece, την Τρίτη 21 Μαΐου, ώρα 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού.
6. Η διάρκεια της ψηφοφορίας θα είναι από Τρίτη 21 Μαΐου ώρα 12:00 μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου, ώρα 12:00.
7. Τα αποτελέσματα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου λίγο μετά τη λήξη του διαγωνισμού, από τη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/winesofnorthgreece) και τις ιστοσελίδες της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» www.wineroads.gr και www.winesofnorthgreece.gr
8. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
9. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει με έως 6 φωτογραφίες.
10. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μόνο μία από τις έξι θέσεις νικητών.
11. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον συμμετέχοντα ιδιοκτήτη τους, ωστόσο ενδέχεται να ζητηθεί η άδεια από τους διοργανωτές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά σε ενέργειες προβολής του οινοτουρισμού.
12. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2019 και να απεικονίζουν στιγμές από επίσκεψη σε οινοποιείο-μέλος του οινοτουριστικού δικτύου “Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος” το σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2019 στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες. * Πληροφορίες για τα οινοποιεία που συμμετέχουν και την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:
https://wineroads.gr/el/component/fabrik/details/2/906?Itemid=999
13. Το θέμα της φωτογραφίας που θα επιλέξετε να συμμετέχει στον Διαγωνισμό μπορεί να είναι από τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους των οινοποιείων, τους αμπελώνες, τις εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες» στο σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2019, τις ξεναγήσεις, τις γευστικές δοκιμές ή κάποια στιγμή που αποθανατίσατε και θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.
14. Φωτογραφικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο ή πρόσωπα παιδιών θα αφαιρείται.
15. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, κάτω των 18 ετών, μπορούν να λάβουν μέρος αλλά στην περίπτωση που η φωτογραφία τους βραβευθεί το έπαθλο παραλαμβάνει ο γονέας.
16. Προϋπόθεση βράβευσης οι διαγωνιζόμενοι να έχουν κάνει LIKE (μου αρέσει) στη σελίδα www.facebook.com/winesofnorthgreece
17. Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους ανωτέρω όρους συμμετοχής που αναφέρονται στις επίσημες σελίδες της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»: www.winesofnorthgreece.gr, www.wineroads.gr και www.facebook.com/winesofnorthgreece

Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους από τα γραφεία της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» στην οδό Γιαννιτσών 90 στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από το
εμπορικό κέντρο One Salonica, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, με την επίδειξη της ταυτότητας
τους, ή σε συνεννόηση με το γραφείο στο τηλέφωνο 2310281617.

LIKE us on FACEBOOK

Μενού