Μπορεί να μπει το κόκκινο κρασί στο ψυγείο;

κόκκινο κρασί

Σίγουρα ναι! Βέβαια, δεν θα συνιστούσαμε να αποθηκεύετε κρασιά οποιουδήποτε χρώματος στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα – οι ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση της πατατοσαλάτας που περίσσεψε και οι ιδανικές συνθήκες για την συντήρηση του κρασιού είναι αρκετά διαφορετικές. Ένα συνηθισμένο ψυγείο δεν είναι το καλύτερο για μακροπρόθεσμη συντήρηση κρασιού.

Αλλά αν θέλετε να δροσίσετε λίγο το κόκκινο κρασί πριν το πιείτε, κάντε το.

Στην πραγματικότητα,  τα περισσότερα ερυθρά κρασιά πίνονται πολύ ζεστά και τα περισσότερα λευκά σερβίρονται πολύ κρύα. Είναι πολλοί αυτοί που απολαμβάνουν τα ερυθρά κρασιά όταν είναι ελαφρώς δροσερά όπως θα ήταν αν είχαν βγει πριν μια ώρα από το κελάρι. Αυτό είναι το αντίστοιχο των περίπου 30 λεπτών στο ψυγείο.

Φυσικά, ο ταχύτερος τρόπος για να κρυώσει ένα μπουκάλι είναι σε σαμπανιέρα με πάγο. Πολλοί οινόφιλοι, όταν το κρασί σερβίρεται πολύ χλιαρό για τα γούστα τους, βάζουν ένα ή δυο παγάκια μέσα στο ποτήρι.  Και αν έχετε ένα ανοιχτό μπουκάλι που δεν μπορείτε να το τελειώσετε, το βάζετε στο ψυγείο και έτσι μπορείτε να το διατηρείτε για λίγο περισσότερο. κόκκινο κρασί

Πηγή

visit vinegrek.gr VINEGREK visit vinegrek.gr VINEGREK

κόκκινο κρασί

kokkino krasi sto psigeio vinegrek
Μενού