Το ισπανικό λάδι σε 82 εκ. τουρίστες

Τα 82 εκατομμύρια ξένων επισκεπτών που περιμένει φέτος η Ισπανία, θα αποτελέσουν όχι μόνο ρεκόρ για τον τουρισμό της, αλλά και μία λαμπρή ευκαιρία για την προώθηση του ελαιολάδου της. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η Ισπανία ήταν η πρώτη που καθιέρωσε το υποχρεωτικό σερβίρισμα των μικρών επωνύμων συσκευασιών σε τραπέζια των εστιατορίων.

Η διεπαγγελματική οργάνωση ελαιολάδου-αντίστοιχη της Ελληνικής ΕΔΟΕ- έχει εξαρχής υιοθετήσει έμπρακτα το μέτρο και έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καμπάνια στην οποία συμμετείχαν και γνωστοί ηθοποιοί.

Tώρα πραγματοποίησε μία δειγματοληπτική έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι πράγματι οι τουρίστες αποκτούν μία πρώτη θετική εικόνα για το ισπανικό ελαιόλαδο,πράγμα που σημαίνει έναν τεράστιο πιθανό αριθμό νέων καταναλωτών όταν αυτοί επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Δεν είναι όμως μόνο το ελαιόλαδο αλλά και οι επιτραπέζιες ελιές. Έστω και χωρίς νομοθετική υποχρέωση, δεν υπάρχει εστιατόριο, μπαράκι, καφέ, που να μην προσφέρει σε όλους τους πελάτες του ένα μπολάκι με ελιές με το που μπαίνουν στο μαγαζί και κάθονται σε ένα τραπέζι.

ΠΗΓΗ

visit vinegrek.gr VINEGREK visit vinegrek.gr VINEGREK

LIKE us on FACEBOOK

Μενού